We houden u op de hoogte
Nieuws & Updates

Chatbot

7 belangrijkste vragen die u moet stellen voordat u een chatbot implementeert

Een chatbot is goed voor één ding: interactie met mensen. Goede robots, slimme algoritmen en een engine voor natuurlijke taalverwerking zijn niet genoeg: wat je echt nodig hebt, is ervoor te zorgen dat de mens aan de andere kant het gevoel heeft dat de interactie de moeite waard was.
Android ontwikkeling

Beste 5 Android-frameworks voor app-ontwikkeling

Ben je op zoek naar het Beste Android Framework dat je kunt overwegen voor app-ontwikkeling in 2021? U bent op de juiste plaats!
Archimedes Webdesign SEO

SEO Tips voor het MKB in 2022

Om uw positie en zichtbaarheid te verbeteren, moet u een robuuste strategie voor zoekmachineoptimalisatie ( SEO) ontwikkelen . In dit artikel lichten we tien essentiële SEO-tips uit om je website in 2022 hoog te laten scoren.
webdesign code

De eerste stappen voor mijn website

Bij het ontwerpen of herontwerpen van een website vindt het belangrijkste deel van het project plaats voordat er afbeeldingen of code worden gemaakt.
webdesgin

Wat de startpagina van uw website moet hebben

Het is de eerste plaats waar nieuwe bezoekers komen en waar oude bezoekers terugkomen. Je moet tegemoetkomen aan beide soorten klanten. Er zijn een paar dingen die essentieel zijn voor uw startpagina en elk wordt hieronder uitgelegd.