Voor veel zakelijke gebieden heeft internet een nieuwe standaard gezet en het speelveld veranderd. Om te profiteren, heb je een site nodig. Maar waar begin je?

Uw eerste gedachten over een website zijn gegarandeerd misplaatst. Als u een bestaand bedrijf heeft waarvoor u een site wilt maken, bekijkt u deze met behulp van technieken die u in de fysieke wereld hebt ontwikkeld. 

Als je hebt besloten om een ​​geheel nieuw bedrijf op internet te starten, ben je waarschijnlijk aan het brainstormen over mogelijke ideeën. Als u wilt voorkomen dat u tijd en geld verspilt, evenals grote frustratie, moet u begrijpen dat beide benaderingen gewoon, volkomen, echt verkeerd zijn! Nou ja, meestal.

Als u die verklaring kunt accepteren, voorkomt u de fouten die miljoenen kleine en grote bedrijven hebben gemaakt. Je wilt niet zijn zoals die gefrustreerde persoon die je op een feestje hebt ontmoet en die op internet is vermoord. Hoe moeilijk het ook zal zijn, u moet accepteren dat u niets van e-commerce begrijpt. Als je je ego en mening aan de deur kunt controleren, ben je halverwege winst maken. Ervan uitgaande dat u niet op de terugknop hebt gedrukt, laten we het hebben over het belangrijkste probleem.

Er is één woord dat u moet onthouden als u een succesvolle site wilt hebben: Onderzoek. Maak je geen zorgen, het is niet moeilijk om te doen. Stelt u zich eens voor dat u erachter zou kunnen komen waar alle mensen in uw stad aan denken als ze een probleem hebben dat uw bedrijf kan oplossen? Stel je voor dat je de exacte zinnen waaraan ze het vaakst dachten, nieuw hebt. De informatie zou meer waard zijn dan het gewicht in goud. Veel meer. Op internet kunt u deze informatie verkrijgen.

De belangrijkste stap die jij, ik of iemand anders zal nemen bij het starten van een site, is eerst bepalen of we dat moeten doen! Om de kat uit de zak te laten, zijn er meer dan een paar industrieën die het niet goed doen op internet. Het bedrijf vertaalt zich gewoon niet goed of mensen raken liever het product aan of praten met de persoon. 

Zou je het niet vreselijk vinden om duizenden dollars of een paar honderd uur aan een site te werken om erachter te komen dat er geen interesse op internet is? Het zou gek zijn, om nog maar te zwijgen van het feit dat macaroni en kaas centraal in je dieet zouden staan.

De beste manier om met dit probleem om te gaan, is door een site met de naam Wordtracker te gebruiken. Wordtracker is een briljant, goedkoop programma. U voert een trefwoord in, klikt en het vertelt u alle zinnen die worden gebruikt in zoekopdrachten die dat trefwoord bevatten. Het vertelt u ook hoeveel zoekopdrachten plaatsvinden voor elke zoekwoordgroep in een periode van 24 uur. Beseft u de waarde daarvan?

Stel dat u een bestaand bedrijf heeft dat paarse ballonnen verkoopt voor bruiloften. U besteedt veel tijd of geld om een ​​site te laten bouwen. Na het lezen van dit artikel ga je naar Wordtracker en doe je een test voor “paarse ballonnen”. U ontdekt dat er in totaal slechts 50 zoekopdrachten per dag zijn voor alle mogelijke trefwoordzinnen. Je weet nu dat de site niet de moeite waard is om te volgen. In tegenstelling tot de meeste bedrijven heeft u veel geld en veel tijd bespaard.

Grote en kleine bedrijven zijn gecrasht en verbrand op internet omdat ze nooit de tijd hebben genomen om erachter te komen of er een markt was voor hun product of dienst. Nu weten we dat u niet dezelfde fout gaat maken.