Ontwikking voor uw bedrijf
Development

Ontwikkeling op maat

We bieden een breed pakket van maatwerkoplossingen. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we helpen uw website, webshop of applicatie.

Archimedes_phone

Maatwerk in web en software

In tegenstelling tot kant-en-klare oplossingen, zijn op maat gemaakte websites en software uniek, wat betekent dat het is gebouwd om te voldoen aan de eisen van uw bedrijf, rekening houdend met uw unieke bedrijfsprocessen en doelstellingen.

We ontwikkelen ook Webfuncties voor uw site. Denk aan reserveringssystemen, product samenstelling of 3D-weergave en nog veel meer. We bouwen ook op maat gemaakte sites met unieke technologie op de achtergrond. Zoals vacaturesites, sociale media, bedrijfsmedia en meer.

Mobile apps

We helpen je graag met het ontwikkelen van je eigen mobiele app. We bouwen onder meer mobiele apps voor restaurants, zorg, winkels en sportscholen. Naast mobiele apps kunnen wij u ook van dienst zijn voor andere software oplossingen binnen uw bedrijf, wij denken graag met u mee!

Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkeling op maat en webontwikkeling, evenals in stand-alone applicatiesoftware die voldoet aan de specifieke behoeften van uw organisatie en bedrijf. Wij bieden u betaalbare software op maat met deskundige ondersteuning en training.

Samen met u

Van ontwerp tot eindfase. U zult uw ontwerp tot leven zien komen. Na de ontwerpfase houden we je op de hoogte met wekelijkse updates.

Beste professionals

We hebben het beste team van programmeurs om u uw eigen aangepaste en unieke ontwerp te bieden. We bouwen alle applicaties volledig uniek

Volledig getest

Uw applicatie word op alle belangrijke systemen getest . Of het nu een desktop- of mobiele applicatie is. We zorgen ervoor dat het werkt

Volledig ondersteunt

Voor al onze ontwikkelde producten leveren wij ondersteuning en nazorg. We bouwen graag een langdurige relatie en op met onze klanten.

Voordelen van maatwerk voor websites en software

Het is belangrijk om een community rond uw merk of productie op te bouwen. We kunnen je helpen bij het opzetten van een platform met alle belangrijke functies die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Een community die is gebouwd op uw merk of productie geeft u unieke data en inzichten.

Maatwerk voor websites en software biedt tal van voordelen voor bedrijven die zich willen onderscheiden in het huidige digitale landschap. Enkele van deze voordelen zijn:

Verbeterde gebruikerservaring:

Aangepaste software wordt ontworpen met de gebruiker in gedachten. Dit betekent dat de gebruikersinterface intuïtief en gemakkelijk te navigeren is, waardoor de algemene gebruikerservaring verbetert.

Verhoogde efficiëntie:

Maatwerksoftware stroomlijnt bedrijfsprocessen, automatiseert handmatige taken en verbetert de algehele efficiëntie. Dit leidt tot een hogere productiviteit en lagere kosten.

Concurrentievoordeel:

Maatwerksoftware geeft bedrijven een concurrentievoordeel door unieke functies te bieden die niet beschikbaar zijn in kant-en-klare oplossingen. Dit betekent dat bedrijven zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten en zich kunnen onderscheiden op de markt.

Schaalbaarheid:

Maatwerksoftware is ontworpen om mee te groeien met het bedrijf. Als het bedrijf uitbreidt, kan de software worden aangepast aan nieuwe eisen, zodat het blijft voldoen aan de behoeften van het bedrijf.

Betere beveiliging:

Maatwerksoftware is veiliger dan kant-en-klare oplossingen, omdat het is ontworpen om te voldoen aan de beveiligingsvereisten van een specifiek bedrijf. Dit betekent dat de software minder gevoelig is voor cyberaanvallen en datalekken.

Neem contact op

Laat ons weten wat je graag wilt laten bouwen.

Het ontwerpproces omvat doorgaans de volgende stappen:

Requirement Gathering:

Dit omvat het begrijpen van de zakelijke eisen, doelen en doelstellingen van de software-oplossing.

Ontwerp:

Deze fase omvat het creëren van een visuele voorstelling van de softwareoplossing, inclusief gebruikersinterfaces, systeemarchitectuur en databaseontwerp.

Ontwikkeling:

De eigenlijke softwareontwikkeling begint in dit stadium, inclusief coderen, testen en debuggen.

Implementatie:

Zodra de software klaar is, wordt deze ingezet in de productieomgeving.