Elk bedrijf is uniek, en toch gebruiken we allemaal dezelfde software. Archimedes IT bied u de mogelijkheid software dat uniek is voor uw bedrijf te ontwikkelen. We hebben een breed netwerk aan partners en Opensource oplossingen zodat we al vaak met een goede basis aan de slag kunnen. Zo blijven de ontwikkel kosten voor u laag.

Software

Wij helpen u graag met het ontwikkelen van u eigen software of mobiele apps.

We bouwen onder andere mobiele app’s voor restaurant’s, gezondheidzorg, winkels en sportscholen. Naast mobiele apps kunnen we u ook van dienst zijn voor oplossingen binnen uw bedrijf. Of het nu gaat om voorraad beheer, klantenbeheer, het nieuwe werken of meer, laat het ons gerust weten, we denken graag met u mee!

Wij zijn gespecialiseerd in maat ontwikkeling en web development alsmede standalone applicatie software die voldoet aan de specifieke behoeften van uw organisatie en het bedrijfsleven. . Wij bieden u op maat gemaakte betaalbare software  met deskundige ondersteuning en training.

Websites die meer kunnen

Wilt u een website wilt die meer dan alleen de standaard functies kan? Dan kunnen wij u verder helpen. We ontwikkelen websites in alle soorten en maten. Van een complexe E-learning omgeving tot custom webshops, social media, chatbots, jobsites en nog veel meer. We bouwen uw product af. Dat wil zeggen dat uw site ook uw werk applicatie is dat zoveel mogelijk werk uit handen neemt.

Web applicaties

We ontwikkelen ook web applicaties voor uw site. Denk hier bij aan reservering systemen, product samenstelling of 3D weergave en nog veel meer. Wij bouwen ook op maat gemaakte sites waarvan de technologie in de achtergrond uniek is. Zoals bijvoorbeeld jobsites, social media, company media en nog veel meer.

Hoe werken we?

we bekijken eerst wat uw software of website precies moet doen. We overleggen uw plan uitvoerig zodat ons duidelijk is wat u wilt en wat de software moet kunnen.

Nadat de offerte door u is goedgekeurd maken we een projectnummer aan voor uw software of website en starten met de eerste fase. U kunt de voortgang van de bouw volgen via ons project systeem. Ook kunt u hier vragen of opmerkingen plaatsen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen.  Het aantal fases ligt aan de complexiteit van het project. De belangrijkste fase voor ons is de beta fase. In deze fase werken alle functies van uw site of software en gaan we testen. Als alles naar tevredenheid is leveren we de software of site op. We testen nog alles uitgebreid met een stres test om zeker te zijn dat alles blijft werken op het moment dat het druk word.

Voor het ontwikkelen van uw website, webwinkel of applicatie maken wij gebruik van 100% open source software. Zo heeft u geen licentie kosten en bouwen we uw website of applicatie tot een uniek product.