Web design en meer…..

We zorgen dat je website vindbaar is tussen het aanbod van duizenden andere site’s op de markt.

Dit doen we doordat we de site voor je aanpassen zodat hij een uniek karakter heeft. Geen standaard WordPress site, maar aangepast naar uw wensen.

Tevens ontwerpen onze eigen modules voor onder andere wordpress.wpid-Cheap-Web-Design
Hierdoor word de vindbaarheid optimaal. Archimedes is een bedrijf met meer dan achttien jaar ervaring en een breed netwerk van specialisten waardoor de kennis die we in huis hebben hoog is.

Een voorbeeld van sites die we leveren

  • Company websites
  • E-Learning
  • E-Commerce
  • Praktijk
  • Hotel/restaurant
  • Events
  • Rijscholen
  • Opleiding en examen sites

Alle bedrijven zijn anders…

Heel anders. Dus waarom zou u willen dat uw website er hetzelfde uitzien als de volgende? Dit gebeurt vaak als websites worden gebouwd met behulp van een ‘thema’ met beelden. Veel website-ontwerpers creĆ«ren websites op deze manier – dat doen we niet!

Een op maat gemaakte thema, speciaal voor u, heeft vele voordelen ten opzichte van ‘thema’ gebaseerde websites, sommige voor de hand liggende en sommige niet zo.
Wist u dat op maat gemaakte responsieve websites zijn over het algemeen sneller laden dan ‘thema’ gebaseerd en ‘Content Managed’ websites? De Sneller ladende responsieve website scoren over het algemeen ook hoger in de resultaten van zoekmachines.

Daarom bouwen wij op maat gemaakte responsieve websites, geheel geoptimaliseerd (dat is belangrijk) en de code slim maken – alles wat Google graag wilt.

Meer dan een website

Wellicht moet uw site veel meer doen dan alleen informatie opslaan en verwerken. We bekijken graag uw idee naar haalbaarheid en zorgen dat alle functies erin zitten die u graag zou willen hebben. Ook denken wij mee en automatiseren de processen zo veel mogelijk zo dat u in de toekomst minder werk heeft aan de data verwerking en meer op de markt kan concentreren. De ontwikkeling van een complexe site doen we in verschillende fasen zodat u alles kunt volgen en testen. Zo word er uiteindelijk een goede site neergezet.

Uw Site in uw stijl

We ontwerpen de site geheel in uw stijl. We gebruiken eigen editors om het design compleet voor uw te bouwen. Zit u op een budget? geen probleem ook dan hebben vele layouts waaruit u kunt kiezen zodat er toch een unieke site word afgeleverd. Zoals u het graag wilt