Vaste kosten

Belangrijk is dat u de ICT omgeving onder controle heeft wat betreft de jaarlijkse kosten. We bieden een totaal pakket voor een vast bedrag per jaar. Geen onvoorziene kosten meer, maar wel de maximum aan mogelijkheden dankzij onze cloud technologie.

Betrouwbaar

Onze cloudservers werken als normale servers met dezelfde mogelijkheden. Alleen kunt u bij ons over ter wereld waar internet is bij uw data. Dankzij onze apps maakt het ook niks meer uit welk apparaat dat u gebruikt. U kunt werken op Apple, Windows, Android of onze eigen Linux oplossingen. U hoeft hiervoor niets extra te betalen. Wij verzorgen alle backups en u zal er niks van merken. In uw archieven kunt u bijvoorbeeld een document of tekening tot 60 versies zelf terughalen.

Remote support

Mocht u problemen hebben met uw pc dan kunnen we u snel assisteren met onze remote support service.

Web Beheer

We kunnen voor u ook het beheer en social media uitvoeren. We werken voor u alle teksten bij en zorgen dat uw site altijd up to date is. We zorgen er ook voor dat uw laatste ontwikkelingen of producten te vinden zijn op social media zoals Twitter en Facebook.

Webwinkel

Voor het bijhouden van producten kunt u ook bij ons terecht. Dankzij onze unieke technologie is het zelfs mogelijk om wekelijks alle producten of producten naar wens voor u op de bekende marktplaatsen te zetten.